Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102482

Amistoso (Int., RC) 731102482 Información oficial sobre el partido 731102482 en Hattrick

24.04.2024 17:25:00

Knaapstra United Alineación oficial del equipo 'Knaapstra United' en el partido 3 - 4 S.M.F. United Alineación oficial del equipo 'S.M.F. United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Knaapstra United Alineación oficial del equipo 'Knaapstra United' en el partido 3 - 2 S.M.F. United Alineación oficial del equipo 'S.M.F. United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,3 % 18,0 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Knaapstra United

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Knaapstras va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Laurens Zuur va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Knaapstras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Laurens Zuur va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Włodzimierz Smolarek va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En John van Loenen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

S.M.F. United

Goles Goles

  • 150 Minuto 47 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 47 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Pekka Kärppä, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 150 Minuto 63 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Pekka Kärppä va reduir les distàncies per al S.M.F. amb un bon llançament de falta al minut 63. 3 a 2 quedava al marcador.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 66. L'anotador per S.M.F. va ser Vito Brugmans, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arttu Lautanala es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Simo Rahikka ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): S.M.F. va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joonas Kiviaho que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): S.M.F. van seguir progressant per la banda dreta. Pekka Kärppä va tenir la seva oportunitat al minut 42, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florin Negru.