Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102422

Amistoso 731102422 Información oficial sobre el partido 731102422 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido 0 - 4 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Victor Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Victor Club de Futbol' en el partido 1 - 4 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victor Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Juan Bastida arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Juan Bastida va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Manuel Hijano no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Manuel Hijano de VCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Bollocks

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Cabello Fernández va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Agustí Ríos López va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Joaquín Carra des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bollocks van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joaquín Carra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Carra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Tomáš Melko que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Agustí Ríos López que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Iván Desclergues va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Joaquín Carra, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Joaquín Carra de Bollocks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.