Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102384

Amistoso (Int., RC) 731102384 Información oficial sobre el partido 731102384 en Hattrick

24.04.2024 13:45:00

FK TF Alineación oficial del equipo 'FK TF' en el partido 2 - 5 RenoRugby Alineación oficial del equipo 'RenoRugby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK TF Alineación oficial del equipo 'FK TF' en el partido 2 - 1 RenoRugby Alineación oficial del equipo 'RenoRugby' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,5 % 13,9 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK TF

Goles Goles

  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Dmitriy Pashinin va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 53 de joc. Denis Khorin es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Zacharias Kalsø va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Zacharias Kalsø no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dmitriy Pashinin de TF es va guanyar la targeta groga merescudament.

RenoRugby

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Enzo Voccoli va posar els visitants RenoRugby per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Luigino Montecuollo de RenoRugby va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RenoRugby eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 60, Enzo Voccoli va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Santo Sancese va augmentar l'avantatge de RenoRugby a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Enzo Voccoli va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Santo Sancese va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vilnis Lācis va estar atent i va desviar la pilota a córner.