Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102320

Amistoso 731102320 Información oficial sobre el partido 731102320 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

atletico bandarra Alineación oficial del equipo 'atletico bandarra' en el partido 2 - 3 Los Pikachus 86 Alineación oficial del equipo 'Los Pikachus 86' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
atletico bandarra Alineación oficial del equipo 'atletico bandarra' en el partido 2 - 4 Los Pikachus 86 Alineación oficial del equipo 'Los Pikachus 86' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico bandarra

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els seguidors del atletico van tornar a saltar d'alegria al minut 83. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Bořivoj Chládek que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): atletico no perdien la fe, i al minut 84 del partit, Cassiano Buarque va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): atletico va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Víctor Butragueño va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Telmo Bertamiráns va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En José Lazcano de atletico va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): atletico enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En José Lazcano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 88, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Los Pikachus 86

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Al minut 13 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Daniel López va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PKCH! augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rafael Castellroig es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el PKCH! va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Daniel Velasco, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): PKCH! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan José Carcer va quedar-se sol davant el porter Florin Vicol, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvatore Perauer de PKCH! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvatore Perauer va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que PKCH! va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.