Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102205

Amistoso (Int.) 731102205 Información oficial sobre el partido 731102205 en Hattrick

24.04.2024 16:35:00

Masuka Boys F.C Alineación oficial del equipo 'Masuka Boys F.C' en el partido 3 - 1 R.Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R.Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Masuka Boys F.C Alineación oficial del equipo 'Masuka Boys F.C' en el partido 5 - 0 R.Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R.Zaragoza' en el partido
Tiene mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masuka Boys F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Masuka aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Atanas Rangelov va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bagher Ahani ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Masuka es posava per davant 2 a 1.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Masuka. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Bagher Ahani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Masuka la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Donny Post va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Donny Post va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Juan Pagoto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Masuka per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 52, quan Adán Pérez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Atanas Rangelov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

R.Zaragoza

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Zacarías Quelle arribés a peus de Antonio Albella, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a R.Zaragoza el 0 - 1.