Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101865

Amistoso (Int.) 731101865 Información oficial sobre el partido 731101865 en Hattrick

24.04.2024 17:20:00

silva dogs Alineación oficial del equipo 'silva dogs' en el partido 0 - 4 Vandelay CF Alineación oficial del equipo 'Vandelay CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
silva dogs Alineación oficial del equipo 'silva dogs' en el partido 0 - 2 Vandelay CF Alineación oficial del equipo 'Vandelay CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

silva dogs

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de silva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rico Coort, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Sierd Mons va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de silva que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 62 minuts, el silva va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sierd Mons de silva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vandelay CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Chafik Zoghlami entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vandelay, un peu providencial d'en Aldo van Kassel va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Robert Uddborg, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Sergio Velázquez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Liviu Samoilă de Vandelay va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Robert Uddborg va estar a punt de posar per davant a Vandelay amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Casper Barneveld va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Chafik Zoghlami va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aldo van Kassel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Thomas Hyman va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 54 per Liviu Samoilă va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Robert Uddborg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Sergio Velázquez de Vandelay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.