Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101795

Amistoso (Int., RC) 731101795 Información oficial sobre el partido 731101795 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

L' Araba fenice Alineación oficial del equipo 'L' Araba fenice' en el partido 1 - 0 Puerco Rico Alineación oficial del equipo 'Puerco Rico' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
34 % Posesión 45' 66 %
35 % Posesión 90' 65 %
Presionar Nivel de táctica: 7 Táctica Presionar Nivel de táctica: 8
L' Araba fenice Alineación oficial del equipo 'L' Araba fenice' en el partido 1 - 0 Puerco Rico Alineación oficial del equipo 'Puerco Rico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L' Araba fenice Alineación oficial del equipo 'L' Araba fenice' en el partido 0 - 1 Puerco Rico Alineación oficial del equipo 'Puerco Rico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L' Araba fenice

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 92 (Ocasión de penalti): En Santi Vilallonga va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 92, però el porter visitant Bartolomé Nieves el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de fenice, Rolando Annunziata, col·locà la pilota just a les mans d'en Bartolomé Nieves. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cesare Francescoli, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bartolomé Nieves va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de fenice i 0 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de fenice Altino Lucrécia va intentar enganyar Bartolomé Nieves amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Santi Vilallonga de fenice, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bartolomé Nieves en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de fenice Modris Švēde va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Puerco Rico

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kornél Benczédi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ben Declercq rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Balázs Here de Puerco es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Puerco Balázs Here, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Helenio Biduído. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rashaad McGrath va xutar fora per a Puerco, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ben Declercq de Puerco anava molt fort i col·locat però Helenio Biduído no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kevin Colón de Puerco va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Gerald Meléndez de Puerco va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.