Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101745

Amistoso (Int., RC) 731101745 Información oficial sobre el partido 731101745 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

Elvilhã Alineación oficial del equipo 'Elvilhã' en el partido 2 - 3 Mahonies Alineación oficial del equipo 'Mahonies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elvilhã Alineación oficial del equipo 'Elvilhã' en el partido 0 - 4 Mahonies Alineación oficial del equipo 'Mahonies' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elvilhã

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Elvilhã prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Emir Hasanbegović va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ingibjørn Mellemgaard de Elvilhã va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Elvilhã va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ingibjørn Mellemgaard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Elvilhã va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Leon Bradač la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elvilhã va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a George-Constantin Râpă, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Mahonies

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Mahonies van mostrar una bona compenetració quan al minut 42 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Timo Mehlich va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 84. L'anotador per Mahonies va ser Timo Mehlich, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 88, quan Marco Manuel Janits va posar els visitants Mahonies per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Mahonies va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dominik Steć va desviar el xut final de Aiman Zies després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Philipp Spohn sol davant la porteria al minut 23, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Nico Müggenbusch la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Mahonies havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Timo Mehlich va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Dominik Steć.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Marco Manuel Janits va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dominik Steć va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Ðorđe Jovanović va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 79, però no s'esperava que en Hermenegildo Barata, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Nico Müggenbusch va fer una jugada per la banda esquerra, però Dominik Steć va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Philipp Spohn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.