Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101559

Amistoso (Int.) 731101559 Información oficial sobre el partido 731101559 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Chacarita Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Chacarita Juniors CF' en el partido 3 - 1 eastwoods eleven Alineación oficial del equipo 'eastwoods eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chacarita Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Chacarita Juniors CF' en el partido 2 - 0 eastwoods eleven Alineación oficial del equipo 'eastwoods eleven' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chacarita Juniors CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Edimar Floriani va anar directament als peus de Gert-Marijn Hoes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Chacarita va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Gustavo Omar Irála va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del eastwoods. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Alfredo Giordano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chacarita es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Erik Hallén de Chacarita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Alejandro Iorio de Chacarita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

eastwoods eleven

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Sibrand de Valk va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, eastwoods, al minut 29. El marcador va canviar a 1 - 1.