Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101518

Amistoso (Int.) 731101518 Información oficial sobre el partido 731101518 en Hattrick

23.04.2024 22:45:00

The Strongest Centenario Alineación oficial del equipo 'The Strongest Centenario' en el partido 2 - 2 stiffler Alineación oficial del equipo 'stiffler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Strongest Centenario Alineación oficial del equipo 'The Strongest Centenario' en el partido 0 - 1 stiffler Alineación oficial del equipo 'stiffler' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Strongest Centenario

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): T100 va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jesús Fernando Guerrero la va transformar en el 1 - 2.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): El T100 era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raimond Duff va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Uhellu Borgonjon de T100 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

stiffler

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Al minut 9, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Samuel Nunes posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el stiffler va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Franco Musmeci, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Santa Cruz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jackson Adoyo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): stiffler va estar a punt de marcar quan Jackson Adoyo va fer una passada impressionant a Gregorio Moncada, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rien Keen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gregorio Moncada rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Tom Soleto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rien Keen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.