Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101369

Amistoso (Int.) 731101369 Información oficial sobre el partido 731101369 en Hattrick

24.04.2024 07:00:00

New Haidian Alineación oficial del equipo 'New Haidian' en el partido 0 - 3 SanGuisCF Alineación oficial del equipo 'SanGuisCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Haidian Alineación oficial del equipo 'New Haidian' en el partido 0 - 2 SanGuisCF Alineación oficial del equipo 'SanGuisCF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Haidian

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Haidian van sortir al contraatac al minut 33, però 隋 (Sui) 杰 (Jie) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Yoda Krautz va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): 刘 (Liu) 达轩 (Daxuan) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Haidian que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 刘 (Liu) 达轩 (Daxuan), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

SanGuisCF

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, SanGuisCF es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Spartaco Maestripieri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): SanGuisCF va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Stefano Scarpelli va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SanGuisCF augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Václav Opekar es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Václav Opekar al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el SanGuisCF va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fabrizio Bertero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Antselmo Ledea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Spartaco Maestripieri, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Stefano Scarpelli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Václav Opekar es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimiliano Anemone de SanGuisCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabino Santelli de SanGuisCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.