Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101359

Amistoso (Int.) 731101359 Información oficial sobre el partido 731101359 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

FC KPPP Alineación oficial del equipo 'FC KPPP' en el partido 9 - 1 Flingeraner Füchse Alineación oficial del equipo 'Flingeraner Füchse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC KPPP Alineación oficial del equipo 'FC KPPP' en el partido 4 - 0 Flingeraner Füchse Alineación oficial del equipo 'Flingeraner Füchse' en el partido
Tiene una suerte increíble 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KPPP

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Markus Kumara de KPPP va aconseguir igualar el partit al minut 26, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): KPPP va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Mika Kainulainen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de KPPP a 3 - 1. Henri Miettinen va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): El Iede van Raalte va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel KPPP. 4-1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de KPPP va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Emil Hakalax progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): KPPP va augmentar la diferència quan Eemeli Lupala no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 7 - 1 s'ha de veure repetit: en Konsta Jonninen de KPPP va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Szymon Kościółek, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Iede van Raalte de KPPP va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Iede van Raalte va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 90 el resultat passava a ser de 9 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Iede van Raalte va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emil Hakalax per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Michael Wessner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 225 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Emil Hakalax gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Flingeraner Füchse

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Gunter Gulba va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Luis Mari García Sañudo, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephan De Vreese de Füchse es va guanyar la targeta groga merescudament.