Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101248

Amistoso (Int.) 731101248 Información oficial sobre el partido 731101248 en Hattrick

24.04.2024 16:45:00

Grand Magus Alineación oficial del equipo 'Grand Magus' en el partido 3 - 3 De Koninklijke Space Jesus United Alineación oficial del equipo 'De Koninklijke Space Jesus United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Grand Magus Alineación oficial del equipo 'Grand Magus' en el partido 4 - 1 De Koninklijke Space Jesus United Alineación oficial del equipo 'De Koninklijke Space Jesus United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grand Magus

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar GM amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Grégory Édet va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en Petur Karl Dam va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Kári Køtlum podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Lars Ellefsen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 79 (Ocasión de penalti): En Grégory Édet va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 79. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óðin Gærdum va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Joffry In 't Ven va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

De Koninklijke Space Jesus United

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 24 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sezgi Kuşdemirhan.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Koninklijke agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sezgi Kuşdemirhan amb mestria.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Koninklijke prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Gerd Decabooter.