Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101126

Amistoso (Int.) 731101126 Información oficial sobre el partido 731101126 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

Germania Duerwiss Alineación oficial del equipo 'Germania Duerwiss' en el partido 5 - 0 SANTOS HALABI F.C. Alineación oficial del equipo 'SANTOS HALABI F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Germania Duerwiss Alineación oficial del equipo 'Germania Duerwiss' en el partido 6 - 0 SANTOS HALABI F.C. Alineación oficial del equipo 'SANTOS HALABI F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Germania Duerwiss

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Béla Rottmann de Germania aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Charlison Kierindongo va augmentar l'avantatge de Germania a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Germania va augmentar la diferència quan Petri Wendelin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Germania van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Hellwig va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Germania va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Petri Wendelin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Franck Manke va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Germania.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Eskild Lindstrøm va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Germania se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Douce al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Béla Rottmann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Neville Taylor quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonata Porcella de Germania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SANTOS HALABI F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Uriel Sampaio Silva la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SANTOS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del SANTOS va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Fabian Haushahn no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martijn Hoefakker de SANTOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Freire.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Petersson da Penha de SANTOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.