Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100910

Amistoso 731100910 Información oficial sobre el partido 731100910 en Hattrick

23.04.2024 18:15:00

Dalton Town II Alineación oficial del equipo 'Dalton Town II' en el partido 1 - 7 Preußen Vluyn 06 Alineación oficial del equipo 'Preußen Vluyn 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Dalton Town II Alineación oficial del equipo 'Dalton Town II' en el partido 0 - 6 Preußen Vluyn 06 Alineación oficial del equipo 'Preußen Vluyn 06' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dalton Town II

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Dalton va reduir el marcador al minut 38 a 1 - 2 quan Jan Richards va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hedrick Feustel de Dalton amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Preußen Vluyn 06

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Preußen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jedson Ilha es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Preußen, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Lucas Gaspar va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mihail Gherasimescu va augmentar l'avantatge de Preußen a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Matias Hyypiö des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mihail Gherasimescu sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 72 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 5 al marcador.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Preußen va aconseguir el 1 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Heribert Strachwitz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Àngel Sobregrau que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Preußen augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Heribert Strachwitz es rifés el porter i marqués el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Mihail Gherasimescu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hassan Fallahi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Matias Hyypiö, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Preußen va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jörg-Arne Zarnewenz després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hassan Fallahi va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Cornelius Bruzelius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hassan Fallahi, però la pilota va topar amb el travesser.