Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100474

Amistoso (Int.) 731100474 Información oficial sobre el partido 731100474 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Venus Bucureşti Alineación oficial del equipo 'Venus Bucureşti' en el partido 5 - 1 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Venus Bucureşti Alineación oficial del equipo 'Venus Bucureşti' en el partido 7 - 0 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
Tiene mala suerte 7.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venus Bucureşti

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 en György Cserépka va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Gheorghe Negară podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, VB va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gheorghe Negară, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de György Cserépka la va rematar Ovidiu Stanciu amb una magnífica volea que va fer pujar per a VB el 3 - 1.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VB va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Juárez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de VB al minut 61, que va llançar ajustat al pal en David Sardañes. 5 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Orlando Charles va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valentin Scurt va rematar alt.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Juárez per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dud Radford va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Gheorghe Negară gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dud Radford va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ovidiu Stanciu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En György Cserépka, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Sardañes de VB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Juárez.

waltrapas SAD

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de waltrapas eren letals, i Javier Padilla va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Pablo Guitart quasi aconsegueix empatar per waltrapas al minut 40, però Kick Hompes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del waltrapas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Luis Peñarrubia no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iulian Bacalu de waltrapas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Peñarrubia de waltrapas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Ioan Stoica de waltrapas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.