Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100461

Amistoso 731100461 Información oficial sobre el partido 731100461 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Nuevo Zaporito C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Zaporito C.F.' en el partido 1 - 6 Zaragoza Lions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nuevo Zaporito C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Zaporito C.F.' en el partido 0 - 5 Zaragoza Lions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Lions' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Zaporito C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 una excel·lent centrada de Luis Tovar va arribar a Asen Harbov, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 6 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo Cabacuelas de Zaporito va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Asen Harbov que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zaporito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Cabacuelas va sortir per sobre el travesser.

Zaragoza Lions

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ángel Cañizales, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al 25 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Zaragoza augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Florian Clesius es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Benjamin Weingarts va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Zaragoza va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ángel Cañizales.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Villacorta va augmentar l'avantatge de Zaragoza a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ángel Cañizales de Zaragoza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 63 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Florian Clesius va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Diego Maza va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ettore D'Aversa al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Lolo Cambeses va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Alejandro Faena de Zaragoza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florian Clesius.