Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100369

Amistoso (Int., RC) 731100369 Información oficial sobre el partido 731100369 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

La saint andré football Alineación oficial del equipo 'La saint andré football' en el partido 4 - 3 Killer Tomatoes Alineación oficial del equipo 'Killer Tomatoes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La saint andré football Alineación oficial del equipo 'La saint andré football' en el partido 2 - 0 Killer Tomatoes Alineación oficial del equipo 'Killer Tomatoes' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La saint andré football

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Baptiste Mahéo de StAndré empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Florian Cartier s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 109 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Liaz Shekel va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 109.
  • 121 Minuto 110 (Gol por el centro): StAndré va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 110 Florian Cartier va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Jacques Marin va estar a punt de marcar al minut 24 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Greg Le Mouel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Greg Le Mouel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): StAndré va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Quentin Élies ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Greg Le Mouel del StAndré ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Killer Tomatoes

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Tomatoes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Douglas Gallion es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 49, quan Gosse Linders va posar els visitants Tomatoes per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 135 Minuto 108 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Rafael Uzquiano va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 3. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Uzquiano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Uzquiano de Tomatoes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.