Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100112

Amistoso (Int.) 731100112 Información oficial sobre el partido 731100112 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido 5 - 7 Allgaeu Fohlen Alineación oficial del equipo 'Allgaeu Fohlen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Slobijan, A.C. Alineación oficial del equipo 'Slobijan, A.C.' en el partido 1 - 7 Allgaeu Fohlen Alineación oficial del equipo 'Allgaeu Fohlen' en el partido
Tiene mucha potra 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slobijan, A.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cyrus Belgira no va poder aturar Raúl Gutiérrez de Slobijan,, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 36 el 1 - 1.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Raúl Gutiérrez igualava per Slobijan, en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Slobijan, prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Gregoire Ovaere va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Felipe Pablo va augmentar l'avantatge de Slobijan, a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Slobijan, s'avançava al marcador al minut 61, després d'un rebot que va caçar en Peredur Tudor per la banda dreta de l'atac local. El 5 - 4 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 59 (Ocasión evento especial): En Peredur Tudor, al minut 59 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Cyrus Belgira el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 高 (Gao) 顺俊 (Shunjun) de Slobijan, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Allgaeu Fohlen

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Guillermo Armas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Allgaeu, un peu providencial d'en Giampietro Almici va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Allgaeu agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marius Flămânzeanu amb mestria.
  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Guillermo Armas va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 43 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 160 Minuto 60 (Gol de falta): Jaromír Pivrnec va empatar per a Allgaeu, posant el marcador a 4 - 4, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 en Jaromír Pivrnec va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 5 - 5.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manfred Dankesreiter que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 5 - 6 per a Allgaeu.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Manfred Dankesreiter va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 5 - 7 per a Allgaeu.