Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100106

Amistoso (Int.) 731100106 Información oficial sobre el partido 731100106 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Terremotos de Jerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Terremotos de Jerez F.C.' en el partido 1 - 0 Blue Pandas FC Alineación oficial del equipo 'Blue Pandas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terremotos de Jerez F.C. Alineación oficial del equipo 'Terremotos de Jerez F.C.' en el partido 2 - 0 Blue Pandas FC Alineación oficial del equipo 'Blue Pandas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terremotos de Jerez F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Nicola Milani va donar a Terremotos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Edgardo Monroy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Sjoerd Slijkhuis de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Julio César de la Mota va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Terremotos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hicham Driouech va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Terremotos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hicham Driouech en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Manso Tabernero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Hicham Driouech del Terremotos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Edgardo Monroy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Czesław Wiernicki va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Edgardo Monroy va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Ūdrys Mlinkovskis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Pedro Manso Tabernero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krasimir Groshev de Terremotos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edgardo Monroy de Terremotos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Blue Pandas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Pandas van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Hans Jesberger no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pandas, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Irineos Rapsopodis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.