Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100011

Amistoso (Int.) 731100011 Información oficial sobre el partido 731100011 en Hattrick

24.04.2024 18:55:00

Sorciers de Korhogo Alineación oficial del equipo 'Sorciers de Korhogo' en el partido 2 - 3 Castel Gaffu Alineación oficial del equipo 'Castel Gaffu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sorciers de Korhogo Alineación oficial del equipo 'Sorciers de Korhogo' en el partido 0 - 4 Castel Gaffu Alineación oficial del equipo 'Castel Gaffu' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sorciers de Korhogo

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Sorciers va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Paul Clark, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 66, en Teodor Múrvakov la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Eize Boon que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sorciers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bartolomeo Lauri, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Bremner de Sorciers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Castel Gaffu

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Castel. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pietro Melone xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Passats 61 minuts de partit, Castel es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Paolo Righi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Paolo Righi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Gassan Kasaballi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pietro Melone, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Mattia Ciullo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stefano Giovagnoli després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gassan Kasaballi va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Castel va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gassan Kasaballi va desviar el xut final de Mattia Ciullo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.