Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100008

Amistoso (Int., RC) 731100008 Información oficial sobre el partido 731100008 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 2 - 3 dzikie wiewiorki Alineación oficial del equipo 'dzikie wiewiorki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 6 - 2 dzikie wiewiorki Alineación oficial del equipo 'dzikie wiewiorki' en el partido
Es un cenizo 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipete F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): equipete va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Claudius Ruen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alex Bausch que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): En 黄 (Huang) 力忠 (Lizhong) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al equipete, un peu providencial d'en Alex Bausch va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Satrijono Jusuf. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zura Chkheidze! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Amb 76 minuts disputats, Vendelín Hrdinka gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Stanisław Stala va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El equipete va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Vito D'andrea la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

dzikie wiewiorki

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Leo Ničić, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 38.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Konrad Jarecki es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Łukasz Kulma va augmentar l'avantatge de wiewiorki a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Rybczyński per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 13, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Czesław Gierałtowski quasi aconsegueix empatar per wiewiorki al minut 18, però Manuel Titos va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Leo Ničić va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Hubert Perlak va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 81. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Del Mazo.