Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099835

Amistoso (Int., RC) 731099835 Información oficial sobre el partido 731099835 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

San Fermín FC Alineación oficial del equipo 'San Fermín FC' en el partido 2 - 7 RB Bärner Oberland Alineación oficial del equipo 'RB Bärner Oberland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
San Fermín FC Alineación oficial del equipo 'San Fermín FC' en el partido 1 - 8 RB Bärner Oberland Alineación oficial del equipo 'RB Bärner Oberland' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Fermín FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Marcial Benavente no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fermín van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cansoy Acartürk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

RB Bärner Oberland

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Oberland es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hansjörg Haslauer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Oberland prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Camille Poignet.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Oberland va ser finalitzada des de l'esquerra per Armin Ernst al minut 67. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hansjörg Haslauer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Soheil Peikari per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 4
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Agent Greutmann va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Hansjörg Haslauer! Un inimaginable dribbling sobre Soheil Peikari va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 6 per a Oberland.
  • 180 Minuto 86 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gaetano Shkodra de Oberland va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 7 per als visitants al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Oberland quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Armin Ernst va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Armin Ernst de Oberland va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.