Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099653

Amistoso (Int.) 731099653 Información oficial sobre el partido 731099653 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

F.C. CHEESECAKE Alineación oficial del equipo 'F.C. CHEESECAKE' en el partido 2 - 5 Realni Warszawa Alineación oficial del equipo 'Realni Warszawa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. CHEESECAKE Alineación oficial del equipo 'F.C. CHEESECAKE' en el partido 2 - 4 Realni Warszawa Alineación oficial del equipo 'Realni Warszawa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CHEESECAKE

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): CHEESECAKE va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Máté Eperjes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de CHEESECAKE per la dreta va donar com a resultat un gol de Pulpeiro Salceda al minut 61 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Javier Fajardo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Realni Warszawa

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 15 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Bolesław Urbańczyk de Warszawa marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Grzegorz Narewski va pentinar un córner cap al segon pal que Igor Koperski va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Grzegorz Narewski, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Warszawa va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bolesław Urbańczyk.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Taj Janssen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Warszawa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Félix Fuentes va desviar el xut final de Brunon Bogusz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 63 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Amadeusz Penk de Warszawa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.