Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099381

Amistoso (Int.) 731099381 Información oficial sobre el partido 731099381 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Academia RC de Versalles Alineación oficial del equipo 'Academia RC de Versalles' en el partido 1 - 2 Sporting Quart Alineación oficial del equipo 'Sporting Quart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Academia RC de Versalles Alineación oficial del equipo 'Academia RC de Versalles' en el partido 2 - 0 Sporting Quart Alineación oficial del equipo 'Sporting Quart' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Academia RC de Versalles

Goles Goles

  • 187 Minuto 8 (Gol tiro lejano): Era obvi que el AKD Versa volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 8 van aconseguir marcar quan en Juan Eugenio Pezzarossi va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del AKD Versa va deixar en bona posició a en Juliusz Niewolski per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Juan Eugenio Pezzarossi quasi empata el partit per a AKD Versa, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Al minut 53 un refús amb el peu d'en Ionuţ Mândruţiu va anar a parar als peus del Uzay Getir que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): AKD Versa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Juan Eugenio Pezzarossi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Sporting Quart

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joop Plas de Sporting va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Josef Šafařík de Sporting va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Joop Plas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eppo Noordam. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.