Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099254

Amistoso (Int.) 731099254 Información oficial sobre el partido 731099254 en Hattrick

24.04.2024 23:15:00

Päkyn Varadero Alineación oficial del equipo 'Päkyn Varadero' en el partido 1 - 1 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Päkyn Varadero Alineación oficial del equipo 'Päkyn Varadero' en el partido 2 - 0 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Päkyn Varadero

Goles Goles

  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Felipe Graterol la va rematar Valerio Tejada amb una magnífica volea que va fer pujar per a Varadero el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Varadero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gianfranco Hurtado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Torres Losada.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Héctor Hernández hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Felipe Graterol no va ser aprofitada per en Lionel Arreaza que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Valerio Tejada no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Lionel Arreaza va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Varadero va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Elver Mejía la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Héctor Hernández va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Gustavo Ordoñez va estar a punt de marcar al minut 88 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Harold Ribas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Valerio Tejada rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Elías Velasco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Varadero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elver Mejía, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Benno Von Archimboldi

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Claudivan Rei va descol·locar totalment la defensa contrària i Xián Monfero no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Archimboldi van sortir al contraatac al minut 8, però Daniel Bravo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El Archimboldi va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Aristotelis Galasakos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.