Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099152

Amistoso (RC) 731099152 Información oficial sobre el partido 731099152 en Hattrick

25.04.2024 01:30:00

Los Hombres Sensibles de Flores Alineación oficial del equipo 'Los Hombres Sensibles de Flores' en el partido 1 - 5 DEPORTIVO BELIN Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO BELIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Hombres Sensibles de Flores Alineación oficial del equipo 'Los Hombres Sensibles de Flores' en el partido 1 - 5 DEPORTIVO BELIN Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO BELIN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hombres Sensibles de Flores

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. LHSdF s'avançava en el marcador després que en Giancarlo Zanotti xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Moris Fratangeli hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Joël Cléry havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gian Carlo Campograssi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Christian Daniel Mas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

DEPORTIVO BELIN

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Tiago Saralegui, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): BELIN va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Bogusław Muczyński.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Lluís Brugués va marcar al minut 41 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bogusław Muczyński va augmentar l'avantatge de BELIN a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Procopio Campanino, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Tiago Saralegui va entorpir al marcador d'en Terje Goksøyr per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dubi Delman es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.