Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099080

Amistoso (Int.) 731099080 Información oficial sobre el partido 731099080 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 2 - 3 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Princesa do Solimoes Alineación oficial del equipo 'Princesa do Solimoes' en el partido 4 - 1 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princesa do Solimoes

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Edson Kerchner, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Després de 75 minuts de partit, Emmanuel Laumonier igualava per Solimoes en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Solimoes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniel Radgowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Nikolaos Kalitsis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Santiago Basalo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eftichis Karterouliotis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Daniel Radgowski va estar a punt d'empatar per a Solimoes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Santiago Basalo va desviar la pilota a l'últim instant.

U. E. Calders

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pablo Xixona de Calders marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): José María Murcia va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Calders, al minut 72. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Genís Perales que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Xixona ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.