Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098773

Amistoso (Int., RC) 731098773 Información oficial sobre el partido 731098773 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

SG Einheit Krewelin Alineación oficial del equipo 'SG Einheit Krewelin' en el partido 2 - 1 Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SG Einheit Krewelin Alineación oficial del equipo 'SG Einheit Krewelin' en el partido 2 - 0 Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Einheit Krewelin

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip EK va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kai Dorfmayr va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Wolf-Birger Glauburg la va convertir en gol amb un remat de cap en Ben Kockisch tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 67 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): EK va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Wolf-Birger Glauburg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Gerrit Gartenstadt va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EK.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Sascha Böselager va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Sascha Böselager va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): EK va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gerrit Gartenstadt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isidro Martínez.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Étienne Baron von Zweybrücken gairebé va marcar per a EK des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Sascha Böselager es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sven Hilgert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mulliguren Club de Futbol

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Pedro Ignacio Luengo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mulliguren, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Thura Myint Tun va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mulliguren va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rickard Nordtorp, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Tomiţă Díaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.