Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098525

Amistoso (Int.) 731098525 Información oficial sobre el partido 731098525 en Hattrick

24.04.2024 23:30:00

Montealto 15002 FC Alineación oficial del equipo 'Montealto 15002 FC' en el partido 1 - 2 Dinamo Benidorm Alineación oficial del equipo 'Dinamo Benidorm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montealto 15002 FC Alineación oficial del equipo 'Montealto 15002 FC' en el partido 1 - 3 Dinamo Benidorm Alineación oficial del equipo 'Dinamo Benidorm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montealto 15002 FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Montealto va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Felipe Centeno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Montealto va estar a punt de marcar quan David Regueiro va fer una passada impressionant a Felipe Centeno, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Montealto va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Enzo Mosquera va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alfredo Carballal va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de David Regueiro de Montealto va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Enzo Mosquera al minut 89 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guaicaipuro Ascanio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dinamo Benidorm

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Beltran Rabassa que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FCD va ser finalitzada des de l'esquerra per Darii Panas al minut 73. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): FCD va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Franciscano Mejía Dávila va quedar-se sol davant el porter David Regueiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FCD que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcos Ferriz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Darii Panas va fer una jugada per la banda esquerra, però David Regueiro va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Darii Panas al minut 51 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Darii Panas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el FCD va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jan Pytsikau s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Alfredo Carballal de FCD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Darii Panas de FCD es va guanyar la targeta groga merescudament.