Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098395

Amistoso (Int., RC) 731098395 Información oficial sobre el partido 731098395 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

F.C. Rosa Azul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rosa Azul' en el partido 2 - 0 maiellaro Alineación oficial del equipo 'maiellaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Rosa Azul Alineación oficial del equipo 'F.C. Rosa Azul' en el partido 2 - 0 maiellaro Alineación oficial del equipo 'maiellaro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rosa Azul

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Rosazul va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Diego Salinas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ezechiele Verditto que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Rosazul i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 86 minuts de joc. Mentre en 郭 (Guo) 儒欣 (Ruxin) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Primo Priego de Rosazul va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

maiellaro

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Romel Iambor va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Fulvio Cibinetto va encarar al porter al 44, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Franchino Scerrato al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Bruno Manzolini va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mihai Andreaş va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Franco Paolo Marcato quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Mihai Andreaş va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Stignani de maiellaro es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Aondio de maiellaro es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.