Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098021

Amistoso (Int.) 731098021 Información oficial sobre el partido 731098021 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido 1 - 7 Osito Kukaburras Alineación oficial del equipo 'Osito Kukaburras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido 0 - 8 Osito Kukaburras Alineación oficial del equipo 'Osito Kukaburras' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riopar FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Abdelouahid Bajedoub de Riopar va demostrar les seves habilitats al minut 68 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Riopar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Šenovský, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Aslak de Riopar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Osito Kukaburras

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ajnur Hadžijašević va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el Kukaburras va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Anders Jonasson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Christian Mascherbauer va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cam Higgins, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Kukaburras va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roland Hezemans, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ajnur Hadžijašević va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Mauro Castellana des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Sven Gyllenblad de Kukaburras no va ser gol per ben poc.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Kukaburras quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcus Fredriksson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bengt-Ola Utterskog es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.