Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098001

Amistoso (Int., RC) 731098001 Información oficial sobre el partido 731098001 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido 0 - 3 Pokhara FC Alineación oficial del equipo 'Pokhara FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido 0 - 1 Pokhara FC Alineación oficial del equipo 'Pokhara FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los de castellon

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El castellon va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Federico Nieto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Federico Nieto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de castellon, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Pedro Javier La Porta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Romero Guerrero de castellon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pokhara FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bishal Dhimal va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Argirios Kazatzidis va augmentar l'avantatge de Pokhara a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pokhara augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Asen Godev es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ananta Tamang no va ser aprofitada per en Suvash Shreshta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Suvash Shreshta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Gulshan Gurung de Pokhara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.