Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097805

Amistoso (Int.) 731097805 Información oficial sobre el partido 731097805 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Burton Dc Alineación oficial del equipo 'Burton Dc' en el partido 0 - 2 Zerop 69ners Alineación oficial del equipo 'Zerop 69ners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burton Dc Alineación oficial del equipo 'Burton Dc' en el partido 1 - 1 Zerop 69ners Alineación oficial del equipo 'Zerop 69ners' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burton Dc

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Burton va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ovidiu Godeanu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Godeanu de Burton amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Onésimo Carneiro.

Zerop 69ners

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Duplexe Tchamba Zoa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de 69ners, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yusuf Ajmal Ilham Abd Rahim va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del 69ners que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Addy Mommers, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Xavier Dittrich de 69ners, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 289 Minuto 24 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Duplexe Tchamba Zoa per la seva rapidesa. Al minut 24 va intentar marxar per velocitat d'en Roberto Rottensteiner, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ştefan Şule de 69ners va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.