Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097663

Amistoso (Int.) 731097663 Información oficial sobre el partido 731097663 en Hattrick

24.04.2024 06:30:00

The Naked Guns Alineación oficial del equipo 'The Naked Guns' en el partido 8 - 2 Underrichstream FC Alineación oficial del equipo 'Underrichstream FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
The Naked Guns Alineación oficial del equipo 'The Naked Guns' en el partido 9 - 0 Underrichstream FC Alineación oficial del equipo 'Underrichstream FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Naked Guns

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Kazimír Jurka de Naked, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mihajlo Micić es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Dieter Josef Ostermayer va incrementar l'avantatge de Naked amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Michał Klon va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Niclas Simonsen va augmentar l'avantatge de Naked a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Naked va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kazimír Jurka progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Dieter Josef Ostermayer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 2.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 8 - 2 va pujar al marcador quan Naked va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Narendr Koli des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Michał Klon arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Narendr Koli gairebé marca per a Naked al minut 37 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kristian Grummesgaard.

Underrichstream FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Underrichstream van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Hj Sazwan bin Hj Nokman va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 62 i semblava que Underrichstream desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Hj Rosanan bin Azman va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 5 gols per als locals i 2 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordie Ridho de Underrichstream va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.