Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097211

Amistoso (Int.) 731097211 Información oficial sobre el partido 731097211 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

RFCG Terefgir Alineación oficial del equipo 'RFCG Terefgir' en el partido 2 - 0 Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RFCG Terefgir Alineación oficial del equipo 'RFCG Terefgir' en el partido 1 - 1 Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RFCG Terefgir

Goles Goles

  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bruno Bartenschlager de Terefgir va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Ørjan Kyllingmo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Terefgir, un peu providencial d'en Rudolf Gradwohl va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Terefgir per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Batı Ütnü, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Culture Club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Tom Geldhof quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Culture va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Lauge Wind va quedar-se sol davant el porter Hagen Tauschmann, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Hans Haugaard al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Culture va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lauge Wind es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.