Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097012

Amistoso 731097012 Información oficial sobre el partido 731097012 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Nottingham forest the joc Alineación oficial del equipo 'Nottingham forest the joc' en el partido 2 - 0 Jhomen F.C. Alineación oficial del equipo 'Jhomen F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nottingham forest the joc Alineación oficial del equipo 'Nottingham forest the joc' en el partido 1 - 1 Jhomen F.C. Alineación oficial del equipo 'Jhomen F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottingham forest the joc

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 21, en Damián Noboa del Nottingham va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Joaquín Campoo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Nottingham sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Damián Noboa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damián Noboa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Al minut 52 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Senén da Pereira, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Nottingham va anar a parar a la dreta de l'atac on en Senén da Pereira, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Octavio Panguilef al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Damián Noboa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Jhomen F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En César Gallart no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 254 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Jhomen, però César Gallart no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Moutir Naim de Jhomen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.