Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096954

Amistoso (Int.) 731096954 Información oficial sobre el partido 731096954 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

kankudai Alineación oficial del equipo 'kankudai' en el partido 3 - 2 Cyclone Alineación oficial del equipo 'Cyclone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kankudai Alineación oficial del equipo 'kankudai' en el partido 0 - 1 Cyclone Alineación oficial del equipo 'Cyclone' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kankudai

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): kankudai, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Erasmo Barel per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Clemente Caspani s'emportà una gran ovació del públic local al minut 82, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): kankudai va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 90 Gianni Castellano va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 23, el kankudai estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Andrea Petralia va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Cyclone

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jean-Loubens Badio va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 13 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Soni Beauvil va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cyclone, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Asnage Ducheine va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Emil Stoenchev, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Cyclone va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlo Totori va desviar el xut final de Antoni Wołoszczuk després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antoni Wołoszczuk al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 290 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Peterson Lector va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): El Cyclone va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 87 amb un llançament de falta perillós. En Gilbert Dalcide però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Peterson Lector de Cyclone va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Peterson Lector se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.