Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096760

Amistoso (Int., RC) 731096760 Información oficial sobre el partido 731096760 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

il_vuoto Alineación oficial del equipo 'il_vuoto' en el partido 1 - 3 Türöffner 07 Alineación oficial del equipo 'Türöffner 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
il_vuoto Alineación oficial del equipo 'il_vuoto' en el partido 2 - 3 Türöffner 07 Alineación oficial del equipo 'Türöffner 07' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,6 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

il_vuoto

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El il_vuoto no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Duilio Beldisserato es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el il_vuoto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Filippo Penna no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Duilio Beldisserato de il_vuoto es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Türöffner 07

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan André 'TGV Express' Rahal va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Türöffner.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Türöffner van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Pedro César Pellicer.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Nils Gheysen la va rematar André 'TGV Express' Rahal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Türöffner el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Ján Gombálik, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ingmar Rolle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Türöffner va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Samuli Keskiaho va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pedro César Pellicer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwin Kroner de Türöffner va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.