Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096722

Amistoso 731096722 Información oficial sobre el partido 731096722 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 5 - 1 los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 3 - 3 los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido
Tiene suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Torredembarra

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Torredembarra s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Ander Tejerías per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pedro Martí de Torredembarra aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El Torredembarra era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Daniele Memoli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Torredembarra va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pedro Martí, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Pedro Martí va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Abdeljami Taidi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

los nebures

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Enric Colprim que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): nebures va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Marin Todorov va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.