Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096215

Amistoso (Int., RC) 731096215 Información oficial sobre el partido 731096215 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 8 - 1 Portugal AC III Alineación oficial del equipo 'Portugal AC III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 7 - 0 Portugal AC III Alineación oficial del equipo 'Portugal AC III' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club New Village

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 una excel·lent centrada de Andoto Mazcuñán va arribar a Giovanbattista Stevoli, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): Pete von Illberg va incrementar l'avantatge de Village amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): En Jaunti Barakoetxea de Village va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Isidro Ojeda la va rematar Juan Luis Mata amb una magnífica volea que va fer pujar per a Village el 4 - 0.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): En Adrian Manolachi va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Ramón Pieres va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Perry Mcgee va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 7 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Village va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mohd Nizam Rauf Khidir progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Jaunti Barakoetxea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Al minut 20 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Perry Mcgee, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Jaunti Barakoetxea es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): En Perry Mcgee va llançar un penal al minut 57. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaunti Barakoetxea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Portugal AC III

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Portugal va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sunil Jogi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adeeb Tariq que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de András Huszár va ser clau en la jugada d'atac de Portugal al minut 48, quan ell mateix va fer una passada brutal a Racław Sosin, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.