Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096188

Amistoso (RC) 731096188 Información oficial sobre el partido 731096188 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido 5 - 2 Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Reserva FC Alineación oficial del equipo 'La Reserva FC' en el partido 5 - 0 Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido
Tiene un resultado normal 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Reserva FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Matthäus Stern, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Reserva se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Dan Grădinaru va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Reserva.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar István Orsós, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Reserva.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Matthäus Stern va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Reserva va augmentar la diferència quan Svein Aune no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel Boboc va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Svein Aune gairebé va marcar per a Reserva des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Svein Aune de Reserva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Olla for one

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 20 i semblava que Olla desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Amadeo Piola va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Amadeo Piola va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Olla i marcant el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Aridane Pérez de Leon de Olla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.