Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096158

Amistoso 731096158 Información oficial sobre el partido 731096158 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

CHONGO Alineación oficial del equipo 'CHONGO' en el partido 1 - 3 Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHONGO Alineación oficial del equipo 'CHONGO' en el partido 1 - 3 Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHONGO

Goles Goles

  • 125 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Gartzi Magalmendi va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 77. 0-2.
  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): El públic de CHONGO va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 80, va xiular un penal pels locals. Lech Przyborski no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Gheza de CHONGO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletic Gavarrenc

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gavarrenc va ser finalitzada des de l'esquerra per Matias Metso al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Gavarrenc va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Julián Cara.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gavarrenc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martín Puig Saura va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Jaime Gortaire de Gavarrenc, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Puig Saura de Gavarrenc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 19 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19 de partit, Martín Puig Saura de Gavarrenc va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.