Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096025

Amistoso (Int., RC) 731096025 Información oficial sobre el partido 731096025 en Hattrick

25.04.2024 01:00:00

galaxy calcio Alineación oficial del equipo 'galaxy calcio' en el partido 5 - 3 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
galaxy calcio Alineación oficial del equipo 'galaxy calcio' en el partido 1 - 1 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
Tiene mucha potra 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,7 % 45,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

galaxy calcio

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Pedro Rubio Herce va pentinar un córner cap al segon pal que Herwig Schmidl va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Aaron Carey va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. galaxy empatava el partit, 2 a 2, al minut 56.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): galaxy va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ekfried Beskide, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Herwig Schmidl que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Thorkild Johnsen va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de galaxy va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Rubio Herce progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

The NerdyGeeks

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de NerdyGeeks. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jesús Fernando Oliva xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Mahmoud Al-Zoubi va llençar el penal ras arran de pal.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): NerdyGeeks van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 74 quan Galdor Gavilán sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, George Terlaje quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en George Terlaje va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Amer Santos de NerdyGeeks va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.