Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096007

Amistoso (Int., RC) 731096007 Información oficial sobre el partido 731096007 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 3 - 5 FC Formatdepoche Alineación oficial del equipo 'FC Formatdepoche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Los Jefes del Cotarro Alineación oficial del equipo 'Los Jefes del Cotarro' en el partido 1 - 7 FC Formatdepoche Alineación oficial del equipo 'FC Formatdepoche' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jefes del Cotarro

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, 陆 (Lu) 'Amoroso' 昉文 (Fangwen) va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Tom Wuttke de Cotarro va aconseguir igualar el partit al minut 21, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Tom Wuttke s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Miguel Landi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Argimiro Gaiztarro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Bonastre estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 陆 (Lu) 'Amoroso' 昉文 (Fangwen), als 35 minuts, va fallar per ben poc.

FC Formatdepoche

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del Formatdepoche va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Toni Repetti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Formatdepoche prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Severino Bagnulo.
  • 170 Minuto 67 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Severino Bagnulo al minut 67 va permetre a Formatdepoche prendre avantatge per 2 - 3.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Formatdepoche va ser finalitzada des de l'esquerra per Ennio Frosio al minut 71. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan František Bujnák va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 63 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Severino Bagnulo al minut 63 semblava entrar, però Diego Caldas va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Walter Godano de Formatdepoche va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.