Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731095951

Amistoso (Int., RC) 731095951 Información oficial sobre el partido 731095951 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Sassnitz United Alineación oficial del equipo 'Sassnitz United' en el partido 3 - 1 Borgoricco Titans Alineación oficial del equipo 'Borgoricco Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sassnitz United Alineación oficial del equipo 'Sassnitz United' en el partido 5 - 0 Borgoricco Titans Alineación oficial del equipo 'Borgoricco Titans' en el partido
Tiene mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sassnitz United

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 44, Daniel Campillo de Sassnitz empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Sassnitz prenia la batuta de l'encontre al minut 53, quan en Guntars Grāveris-Grāvnieks va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sassnitz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oğuz Kazazoğlu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Sassnitz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thiemo Otis en un 1 contra 1 amb el porter Enrico Pozza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Thiemo Otis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sassnitz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bastian Häckel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Christoph Kraly va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Enrico Pozza va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valentin Sistemich va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Thiemo Otis de Sassnitz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Borgoricco Titans

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Borgoricco. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mark Machmeier xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Carlos Jordan després que el jugador de Borgoricco li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.