Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731095774

Amistoso (Int., RC) 731095774 Información oficial sobre el partido 731095774 en Hattrick

24.04.2024 23:10:00

Terrassa Team Alineación oficial del equipo 'Terrassa Team' en el partido 0 - 2 Club Deportivo Utrera Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Utrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terrassa Team Alineación oficial del equipo 'Terrassa Team' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Utrera Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Utrera' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terrassa Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Pierre Montaut de Terrassa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 楊 (Yang) 曉福 (Xiaofu).

Club Deportivo Utrera

Goles Goles

  • 173 Minuto 100 (Gol por la derecha): El jugador de Utrera Norberto Parrado va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 100 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 105 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 105 minuts quan Alan Galashield va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Víctor Olivarri, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Utrera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Àngel Maria Dabau, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Ivan Fenech va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sture Lannerman de Utrera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.