Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731095352

Amistoso (Int., RC) 731095352 Información oficial sobre el partido 731095352 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

Lúd FC Alineación oficial del equipo 'Lúd FC' en el partido 2 - 0 Kolectivo Almería Alineación oficial del equipo 'Kolectivo Almería' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lúd FC Alineación oficial del equipo 'Lúd FC' en el partido 1 - 1 Kolectivo Almería Alineación oficial del equipo 'Kolectivo Almería' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lúd FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El contraatac de Lúd va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Gniewosz Kina va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roland Bui es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Călin-Adrian Dinu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lúd que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Lúd van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Áron Virág no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lúd Csaba Szabó quasi marca al minut 66 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Roland Bui l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Călin-Adrian Dinu de Lúd va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kolectivo Almería

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Xaime Regueira de Kolectivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ejler Rask de Kolectivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.