Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731095351

Amistoso (Int.) 731095351 Información oficial sobre el partido 731095351 en Hattrick

24.04.2024 17:20:00

FC Stieckel Alineación oficial del equipo 'FC Stieckel' en el partido 3 - 3 Marmaris Club Alineación oficial del equipo 'Marmaris Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Stieckel Alineación oficial del equipo 'FC Stieckel' en el partido 4 - 1 Marmaris Club Alineación oficial del equipo 'Marmaris Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Stieckel

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Stieckel van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leslie Verberne va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del Stieckel va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Patricio Stark, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 73, indicava inequívocament que en Hendrik de Nijs va saber trobar la xarxa rival. Stieckel desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Viggo Peijs va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Patricio Stark va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Viggo Peijs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Stieckel.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anne Swier va superar els defenses rivals per velocitat al minut 36 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Anne Swier va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Stieckel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Hendrik de Nijs va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anne Swier de Stieckel va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Timo van Bleisem de Stieckel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Marmaris Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Achinadav Burstein va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Marmaris.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Adrian Popescu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Marmaris van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 80, quan 温 (Wen) 智安 (Zhian) va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.