Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731095159

Amistoso (Int.) 731095159 Información oficial sobre el partido 731095159 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido 2 - 0 VV Onbenul Alineación oficial del equipo 'VV Onbenul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido 2 - 1 VV Onbenul Alineación oficial del equipo 'VV Onbenul' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los colobomas

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Corria el minut 27, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. colobomas s'avançava en el marcador després que en Bertín Cía xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de colobomas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dino Raoss progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): colobomas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Segimon Ganduxé en un 1 contra 1 amb el porter Iván Fernán Jiménez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gilarranz Tello va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Antonio Güiza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El colobomas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Bertín Cía va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Márquez López de colobomas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertín Cía de colobomas es va guanyar la targeta groga merescudament.

VV Onbenul

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Stéphane Weiss, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Michel van der Sterre no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Lino Manunta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 34 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ferdinand Deparis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Wael Alawi al minut 61 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Goris Cerfontaine per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 69, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wael Alawi de Onbenul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Fern Lallemang de Onbenul va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.